МАГІСТЕРСЬКА: Державний бюджет в умовах демократії на прикладі Украйни та Німеччини

  

Предмет: міжнародні відносини, економіка.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 78 сторінок А4
Унікальність тексту: 85%

Сучасний період розвитку України відзначений зростанням вимог до ефективності механізму регулювання в бюджетній сфері. Проблема набуває особливого практичного значення у світлі сучасної економічної ситуації у світі, коли швидке реагування на виклики часу стає необхідною умовою виконання державою своїх функцій. У рамках дослідження тенденцій реформування бюджетної сфери в Україні і вдосконалення її правового регулювання корисно враховувати і по можливості раціонально запозичувати відповідний досвід зарубіжних держав. 

ДИПЛОМНА: Особливості репрезентації образу України в світі в перекладацькому аспекті

  

Предмет: філологія, українська мова.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 64 сторінок А4
Унікальність тексту: 87%

Зростаючий інтерес наукової спільноти, зокрема філологів, лінгвістів, теоретиків та практиків перекладу, до політичного дискурсу є своєрідним соціальним запитом на виявлення та узагальнення не лише особливостей політичної думки та дій, а й тих мовних засобів, які політики використовують у своєму дискурсі для впливу на громадську думку та контролю над ним.

ДИПЛОМНА: Цифрові методи вимірювань в освітньому процесі з фізики

  

Предмет: педагогіка, фізика
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 75 сторінок А4
Унікальність тексту: 83%

Люди сучасного суспільства живуть у світі, де у всіх сферах використовуються інформаційні технології. Вміння використовувати їх стало потребою. Молоде покоління з ентузіазмом використовує цифрові засоби зв'язку, Інтернет, інтерактивне обладнання для розваг під час свого дозвілля. Це явище можна побачити без особливих зусиль. Відпочинок для людини важливий – це безперечний факт, і фірми з випуску та виробництва ігрових комп'ютерних ігор знають, і люди із задоволенням користуються цією продукцією. У зв'язку з повсюдною інформатизацією новому поколінню доводиться вчитися використовувати комп'ютерне устаткування як відпочинок.

МАГІСТЕРСЬКА: Вплив глобальних технологій на розвиток світового ринку банківських послуг

Предмет: банківська справа, економіка.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 65 сторінок А4
Унікальність тексту: 89%

В даний час банківський сектор проходить процес трансформації. Сьогодні цифрова економіка займає особливе місце у всіх сферах суспільного життя, а також безперечно впливає на фінансовий сектор. Завдяки сучасним цифровим технологіям можна бачити не лише появу нових електронних фінансових послуг та продуктів, а й модернізацію форм, у яких вони надаються. У той же час найбільш значні перетворення відбуваються у сфері споживчого банкінгу та платежів. 

МАГІСТЕРСЬКА: Педагогічні засади фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми старшого дошкільного віку в умовах ЗДО

  

Предмет: педагогіка, фізична культура.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 67 сторінок А4
Унікальність тексту: 84%

Державний освітній стандарт дошкільної освіти націлює педагога на фізичний розвиток, який включає набуття досвіду у таких видах діяльності дітей: рухової, у тому числі пов'язаної з виконанням вправ, спрямованих на розвиток таких фізичних якостей, як координація та гнучкість; сприяють правильному формуванню опорно-рухової системи організму, розвитку рівноваги, координації руху, великої і дрібної моторики обох рук, а також з правильним не завдає шкоди організму виконанням основних видів рухів (ходьба, біг, м'які стрибки, повороти в обидва боки), формування початкових уявлень про деякі види спорту, оволодіння рухливими іграми з правилами, становлення цілеспрямованості та саморегуляції у руховій сфері; становлення цінностей здорового способу життя, оволодіння його елементарними нормами та правилами (у харчуванні, руховому режимі, загартовуванні, для формування корисних звичок). 

МАГІСТЕРСЬКА: Міжнародний транспортно-логістичний бізнес в системі міжнародної економічної безпеки

  

Предмет: міжнародні відносини, географія
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 71 сторінок А4
Унікальність тексту: 87%

Діяльність будь-якої міжнародної компанії тісно пов'язана з необхідністю транспортування вантажів. Сьогодні процес доставки вантажів ускладнюється: низькою швидкістю логістичного циклу; довгим документообігом та наявністю в ньому помилок; збереженням вантажу. Організувати всі переміщення, звівши витрати до мінімуму - у цьому полягає основне завдання міжнародного транспортно-логістичного бізнесу. На сьогоднішній день спостерігається використання роз'єднаної системи передачі між учасниками логістичних ланцюжків. Що призводить до зростання трансформаційно-трансакційних витрат, а також збільшення логістичного циклу.

БАКАЛАВРСЬКА: Психологічні особливості прояву посттравматичного стресового розладу у студентської молоді в умовах війни

  

Предмет: психологія, соціалогія.
Тип роботи: дипломна, бакалаврська.
Об'єм роботи: 48 сторінок А4
Унікальність тексту: 89%

Сучасний обставини у зв’язку із воєнними діями у країні з їх величезними навантаженнями, жорсткою боротьбою, великою психічною напруженістю та відповідальністю пред'являє, як і будь-яка інша діяльність, пов'язана з частими стресовими ситуаціями, певні вимоги до особи студента.

МАГІСТЕРСЬКА: Дослідження умов використання цифрових засобів в освітніх процесах на базі Береської гімназії

  

Предмет: проектування, цифрові технології
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 60 сторінок А4
Унікальність тексту: 83%

Інформатизація суспільства зумовила глибоке проникнення інформаційних технологій у освітню галузь. Принципово змінився як матеріально-технічний рівень забезпечення навчання різних предметів, так й з'явилися нові цифрові інформаційні засоби, які за своєю суттю дозволяють організувати моделювання, емуляцію та експеримент і не вимагають у своїй основі додаткового спеціального устаткування.

МАГІСТЕРСЬКА: Психолого-педагогічний супровід дітей молодшого шкільного віку з інтелектуальними порушеннями в інклюзивному середовищі

 

Предмет: психологія, педагогіка.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 71 сторінок А4
Унікальність тексту: 88%

На сучасному етапі розвитку системи освіти складається особлива культура підтримки та допомоги дитині у навчально-виховному процесі, адже найважливішими завданнями модернізації освіти є забезпечення доступності якісної освіти, її індивідуалізації та диференціації, що передбачає захист прав суб'єктів освітнього процесу, психологічну та фізичну безпеку, а також психолого-педагогічну підтримку, діагностику можливостей та здібностей, сприяння учням у проблемних ситуаціях.

МАГІСТЕРСЬКА: Розробка заходів по боротьбі з пандемією ковід-19 на прикладі мережі Хілтон

 


Предмет: готельна справа, туризм, географія
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 78 сторінок А4
Унікальність тексту: 85%

В теперішній час не викликає сумніву той факт, що в навчальному процесі необхідні перетворення які пов'язані з широким діапазоном завдань. Тому виникає проблема пов'язана з необхідністю впровадження в процес навчання сучасних засобів інформаційно-обчислювальної техніки, які ґрунтуються на синтезі сучасних досягнень педагогічної науки і нових аудіовізуальних засобів навчання.

МАГІСТЕРСЬКА: Особливості політичного лідерства президента США Джозефа Р. Байдена мол

 

Предмет: політологія, історія.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 63 сторінок А4
Унікальність тексту: 86%

Вплив особистості на світові процеси є актуальною проблемою для істориків та політологів. У цьому відношенні роль Джо Байдена в політиці США представляє безперечний інтерес для розуміння процесів, що протікають у цій країні. У виступах під час виведення американських військ з Афганістану президент Дж. Байден представив нову зовнішньополітичну доктрину США: адміністрація президента фактично відмовилася від курсу, прийнятого після терактів 11 вересня 2001 р. 

ДИПЛОМНА: Система контролю параметрів сонячних панелей


Предмет: проектування.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 63 сторінок А4
Унікальність тексту: 86%

Енергетика є матеріальною основою виживання та економічного розвитку, але, як світова економіка продовжує, розвиток високошвидкісних, нестача енергії, забруднення навколишнього середовища, екологічної деградації та інші проблеми поступово поглиблюється, енергопостачання та попит стає більш помітним. Справжнє основне світове споживання енергії є викопним ресурсом, де кілька країн, наприклад, Китай, на основі вугілля, більшість інших країн засновані на нафті та газі. 

БАКАЛАВРСЬКА: Психологічні особливості управління конфліктами в організації

 


Предмет: психологія, менеджмент.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 86сторінок А4
Унікальність тексту: 85%

Будь-яка людина неодноразово стикається з конфліктними ситуаціями у своєму житті. Але вони виникають у житті людей, а й організації. Конфлікт – це зіткнення сторін, у якому одна їх сприймає дії інший, як загрозу її інтересам. Саме через зіткнення інтересів і відбувається більшість конфліктів.

БАКАЛАВРСЬКА: Прояви агресивного невротизму в підлітковому віц


Предмет: педагогіка, дидактика.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 51 сторінок А4
Унікальність тексту: 84%

Напружена, нестійка соціально-політична і економічна обстановка, що склалася в даний час в нашій країні, обумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку і поведінці підростаючого покоління. Серед них особливу тривогу викликає не тільки прогресуюча відчуженість, підвищена тривожність, духовна спустошеність дітей, але і їхній цинізм, жорстокість, агресивність. Найбільш гостро цей процес проявляється на межі переходу дитини з дитинства у дорослий стан - в підлітковому віці.

ДИПЛОМНА: Організація навчально-тренувального процесу дитячих груп з плавання у спортивному клубі


Предмет: плавання, фізична культура.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 71 сторінок А4
Унікальність тексту: 86%

Процес фізичного виховання необхідно розпочинати з раннього віку. Численні дослідження показують, що заняття плаванням у дітей благотворно впливають на здоров'я та розвиток людини. Тим не менш, не можна не відзначити, що сам зміст занять, його методика, форми, організація можуть суттєво вплинути на ефективність занять плаванням у дітей.

БАКАЛАВРСЬКА: Офшоризація світової економіки як глобальна проблема та шляхи її вирішення


Предмет: економіка, міжнародні відносини.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 57 сторінок А4
Унікальність тексту: 87%

На сучасному етапі розвитку світової економіки одним ефективних механізмів оптимізації оподаткування є використання офшорних компаній. В даний час схеми діяльності з використанням офшорних зон широко застосовуються в сучасній економіці, а використання офшорного механізму набуло масштабів світового явища.

МАГІСТЕРСЬКА: Підготовка вчителів до застосування аудіовізуальних засобів у навчальному процесі початкової школи


Предмет: педагогіка, дидактика.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 47 сторінок А4
Унікальність тексту: 89%

В теперішній час не викликає сумніву той факт, що в навчальному процесі необхідні перетворення які пов'язані з широким діапазоном завдань. Тому виникає проблема пов'язана з необхідністю впровадження в процес навчання сучасних засобів інформаційно-обчислювальної техніки, які ґрунтуються на синтезі сучасних досягнень педагогічної науки і нових аудіовізуальних засобів навчання.
Сервис звонка с сайта RedConnect