МАГІСТЕРСЬКА: Сучасні принципи та методи навчання інформатики в початковій школі


Предмет: педагогіка, інформатика.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 58 сторінок А4
Унікальність тексту: 85%

Ефективність навчання в школі залежить від уміння вчителя вибрати метод або прийом навчання в конкретних умовах для уроку інформатики в початковій школі, а науково-технічна революція ставить вимоги до застосування активних форм навчання організації та проведення занять. Правильне використання в навчальному процесі комп'ютера, який є найвищим технічним засобом навчання, дозволяє здійснювати навчальний процес в нових умовах, коли вчитель перестає бути єдиним джерелом інформації для учнів.

МАГІСТЕРСЬКА: Дидактичні умови формування професійної компетентності майбутніх учителів початкової школи



Предмет: педагогіка, дидактика.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 94 сторінки А4
Унікальність тексту: 87%

Новітніми  тенденціями модернізації вітчизняної вищої педагогічної освіти є академічна мобільність, поглиблення практичної спрямованості підготовки майбутніх педагогів, пошук нових підходів до оцінки освітніх результатів; готовності майбутніх учителів початкової школи до професійної діяльності, сформованість комплексу професійних компетенцій відповідно до професійного стандарту педагога. Інноваційний шлях розвитку сучасного суспільства нерозривно пов'язаний із запитом на формування професійної компетентності фахівця. 

ДИПЛОМНА: Вплив корпоративної культури організації на мотивацію досягнень працівників

 


Предмет: менеджмент, психологія.
Тип роботи: дипломна, магістерська.
Об'єм роботи: 84 сторінок А4
Унікальність тексту: 91%

Значимість розвиненої корпоративної культури в ефективному функціонуванні підприємства є загальновизнаною у всьому світі. Сучасні дослідники вважають, що корпоративна культура є потужним стратегічним інструментом управління і розвитку, що дозволяє орієнтувати співробітників на спільні цілі, прояв ініціативи, особисту ефективність та продуктивну взаємодію. Впливаючи на всі значущі сфери діяльності компанії, корпоративна культура регулює діяльність співробітників, формує почуття прихильності компанії і в результаті підвищує якість виробленої продукції і конкурентоспроможність підприємства.

ДИПЛОМНА: Профілактика вагітності серед дівчат підліткового віку

  Профілактика вагітності

Предмет: педагогіка, валеологія, медицина.
Об'єм роботи: 59 сторінок А4
Унікальність тексту: 94%

В даний час в підлітковому середовищі сексуальні стосунки до шлюбу стали нормою. Збільшення числа вагітних серед підлітків - одна з найбільш тривожних в суспільстві проблем в сучасному світі. Все більше дівчаток стають вагітними ще в роки навчання в середній школі, коли вони зовсім ще молоді і недосвідчені. Юні матері складають одну з молодіжних груп ризику, вони все більше відчужуються від батьківської сім'ї, школи, макро- і мікросередовища в цілому.
Сервис звонка с сайта RedConnect